Radosavljevićeva: Nije nas poremetilo odlaganja, ali će biti malo teže

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radosavljevićeva: Nije nas poremetilo odlaganja, ali će biti malo teže

Rukometašica Srbije Sanja Radosavljević kaže da njenu ekipu nije poremetilo odlaganje utakmice sa Rusijom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Utakmica Srbije i Rusije trebalo je da se odigra u subotu od 18 časova, ali je pomerena za nedelju u isto vreme zbog najavljenih antivladinih protesta širom Francuske.

"Nismo očekivale odlaganje. Koncentracija ostaje ista, jedino što će biti malo teže igrati tri meča u četiri dana, od nedelje do srede. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobijemo Rusiju dobićemo vetar u leđa i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti. Kada ide dobro, sve ostalo postaje nebitno. Neke stvari ne možemo da promenimo, niti na njih da utičemo", rekla je Radosavljević.

Ona je navela da se ekipa priprema za utakmicu sa olimpijskim šampionkama i da će biti važno da odigra dobro u odbrani.

"Znamo koliko su jake. Odbrana je ključ svega. Ako tu dobro odgovorimo, onda će i napad mnogo lakše ići. Spremne smo na sve. Dobro smo pripremljene", dodala je Radosavljević.

Osim rukometnih mečeva, odloženo je i pet utakmica fudbalske Lige 1. Za subotu su u Francuskoj zakazani novi antivladini protesti.

Širom zemlje će biti angažovano oko 89.000 policajaca, u odnosu na 65.000 prošlog vikenda kada je povređeno više od 130 ljudi, a uhapšeno više od 400.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rukometašice Srbije spremne za duel sa Rusijom

Izvor: RTS, 08.Dec.2018

Posle nepredviđenog četvrtog dana pauze, rukometašice Srbije u nedelju bi trebalo da nastave takmičenje na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Rival je olimpijski šampion Rusija, a meč u Nantu počinje u 18 časova, uz direktan prenos na Drugom programu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.