RVANJE: Tri poraza srpskih takmičara prvog dana EP

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RVANJE: Tri poraza srpskih takmičara prvog dana EP

Reprezentativci Srbije u rvanju Marijan Gecin i Marko Jovanović, kao i njihova koleginica Bojana Joličić eliminisani su prvog dana takmičenja na Evropskom prvenstvu u rvanju.

U prvoj borbi muškaraca u kategoriji do 66 kg slobodnim stilom, Marijan Gecin je u prvom kolu izgubio od Otara Tušišvilija iz Gruzije.
Marko Jovanović, u kategoriji do 96 kg, bio je slobodan u prvom kolu, a u osmini finala izgubio je tehničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tušem od Ukrajinca Valerija Andriceva.
Jedina srpska dama koja se pojavila na strunjači prvog dana Bojana Joličić (do 48 kg) tehničkim tušem izgubila je od Ukrajinke Ljudmile Baluške.
Moja protivnica je mnogo iskusnija takmičarka, ali sam ipak očekivala da ću duže pružiti otpor. Meni je ovo prvo veliko takmičenje, stigla me je i trema – kazala je Joličićeva posle borbe.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.