RONALDO NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: Kristijano prvi put video snimak oca (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: Kristijano prvi put video snimak oca (VIDEO)

Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali - rekao je Kristijano Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo rasplakao se tokom intervjua koji je dao novinaru Pirsu Morganu za britansku televiziju ITV.Napadač Juventusa emotivno je doživeo trenutak kada mu je novinar prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godine.- Nisam nikad video taj snimak. Neverovatno. Odakle vam? Ne znam gde ste ga nabavili, ali moram ga imati da pokažem porodici. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite... - kroz suze je odgovorio Ronaldo.PROČITAJTE JOŠ: Mesijev otac na sastanku s predstavnicima Inter Majamija Ronaldov otac preminuo je 2005. godine, kada je Portugalac imao 20 godina. Bio je alkoholičar, zbog čega je i propustio je uspon svog sina, koji je osvojio pet trofeja u Ligi šampiona i isto toliko Zlatnih lopti, kao i titulu šampiona Evrope sa Portugalijom 2016. godine.- Najtužnije kada se setim oca je to što sam uspeo da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade. Ne, nikada. Moja majka je videla, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije video ništa - zaključio je Ronaldo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ronaldo se rasplakao zbog snimka svog oca VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2019

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera sveta, rasplakao se tokom intervjua koji je dao novinaru Pirsu Morganu za britansku televiziju ITV...Napadač Juventusa emotivno je doživeo trenutak kada mu je novinar prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. godine..."Nisam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.