Povratak otpisanog?

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 10:46

Povratak otpisanog?

Selektor Francuske Didije Dešan mogao bi da iznenadi sve kada objavi spisak reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Naime, kako navodi Ekip, Dešam razmatra da u reprezentaciju vrati Karima Benzemu.

Napadač Reala je u sjajnoj formi ove sezone u kojoj je postigao 22 ligaška gola i dodao osam asistencija. Na 10 mečeva u Ligi šampiona postigao je šest golova.

Benzema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre šest godina izbačen iz reprezentacije zbog ucenjivanja Matijea Valbuene.

On je i priveden zbog sumnje da je umešan u ucenjivanje Valbuene video snimkom seksualnog čina, a čak mu je pretila i zatvorska kazna od pet godina.

Činilo se da francuski selektor nikada neće vratiti napadača alžirskog porekla u reprezentaciju, a tajming Benzeminog povratka čudi i zbog kvaliteta koji Francuska ima u napadu.

Ukoliko Dešam ipak ne odluči da povede napadača iz Madrida razloga za brigu nema.

Između Mbapea, Grizmana, Ben Jedera, Dembelea, Marsijala, Lakazeta, Komana i ostalih, nedolazak Benzeme može da označi i manju glavobolju pri izboru startne postave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Benzema se posle šest godina vratio u reprezentaciju

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Napadač madridskog Reala Karim Benzema i zvanično se vratio u sastav francuske reprezentacije pred Evropsko prventsvo koje će se održati u junu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.