Izvor: RTS, 06.Feb.2022, 21:16

Portugalci nadigrali Ruse za titulu šampiona Evrope u futsalu

Futsaleri Portugalije nadigrali su selekciju Rusije sa 4:2 u finalu Evropskog prvenstva u Amsterdamu. Posle preokreta u drugom poluvremenu Portugalci su odbranili titulu, a Rusija je šesti put poražena u meču za titulu.
Selekcija Rusije je dobro počela finalni meč i povela na samom početku golovima Sokolova i Afanasijeva u 10. i 13. minutu, a Portugalci u finišu prvog poluvremena smanjuju na 2:1 pogotkom Paka.

U drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Portugalci preuzimaju inicijativu i uspevaju da načine preokret pogotcima Kuelja koji je prvo izjednačio rezultat u 27, minuta a onda u 32. doneo prednost branoocima titule.
Gol za pobedu sa 4:2 postigao je Varela u samom finišu meča.
Bronza je pripala Španiji, koja je u meču za treće mesto bila bolja od Ukrajine 4:1.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.