Peruničić: Moramo da idemo težim putem

Izvor: RTS, 28.Okt.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić: Moramo da idemo težim putem

Uprkos porazu naših rukometaša na gostovanju u Švajcarskoj selektor Nenad Peruničić je imao samo reči pohvale za igrače posle meča. Posebno je istakao vrlo žestoku borbu na terenu zbog koje je nekoliko igrača povređeno.
Rukometaši Srbije poraženi su od selekcije Švajcarske sa 29:24 (12:11) na gostovanju u utakmici drugog kola kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali je naš selektor posle meča imao samo reči hvale za svoj tim.

„Ponosan sam na ove momke zato što smo 60 minuta bili spremni za borbu. To smo pokazali uprkos nekim stvarima koje nam nisu išle na ruku od samog početka. To je teži put kojim moramo da idemo", istakao je Peruničić.
„Nadam se da momci nisu teže povređeni, Kukić i Mošić, obojica imaju rane, jedan na glavi, drugi na nozi. Samo da su dobro. Imali smo ogromnu želju. Pokazali smo karakter do samog kraja. Morali smo da improvizujemo neke stvari, ali bitno mi je da smo imali cilj borbe, davanja, posvećenosti i to smo ispunili", dodao je Peruničić.
Selekcija Srbije sastaće se sa reprezentacijom Hrvatske u narednom, trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Ta utakmica će se igrati u aprilu naredne godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.