Pep bi da pokvari planove najvećim klubovima svoje domovine, pronašao zamenu za El Maga!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep bi da pokvari planove najvećim klubovima svoje domovine, pronašao zamenu za "El Maga"!

Španski stručnjak "bacio oko" na igrača koji je i više nego interesantan velikim rivalima sa Iberijskog poluostrva.

Kako prenosi ugledni "Gardijan", Mančester siti je veoma zainteresovan za veznog fudbalera Napolija Fabijana Ruiza.

Najbolji igrač minulog U21 Evropskog prvenstva igra sjajno u dresu kluba sa "San Paola", pa su interesovanje za njegove usluge pokazali i španski velikani, Real i Barselona.

Pep Gvardiola veruje da bi Ruiz bio odlična >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamena za iskusnog Davida Silvu, kojem ugovor sa klubom sa "Etihada" ističe na kraju sezone i pominje se da bi karijeru mogao da nastavi u MLS, konkretno u ekipi Dejvida Bekama, Inter Majamiju.

Poslao je Španac i svoje skaute u Salcburg, gde će sa tribina "Red Bul Arene" pretiti duel austrijskog šampiona i Napolija.

Ipak, problem za sve zainteresovane strane, pa tako i za Siti, mogao bi da napravi predsednik kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis, koji je nedavno izjavio da bi za igrača koji je u klub stigao iz Betisa za 30 miliona evra, zainteresovane strane morale da izdvoje 180 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.