PRESLIŠANE RUMUNKE Srpkinje nezadrživo hitaju ka odbrani evropskog trona

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLIŠANE RUMUNKE Srpkinje nezadrživo hitaju ka odbrani evropskog trona

Nema Tijane Bošković! Nije problem. I bez naše bombarderke odbojkašice Srbije su lako izašle na kraj sa Rumunijom u osmini finala Evrpskog prvenstva – 3:0 (25:20, 25:17, 25:23). Rival u Ankari u sredu u četvrtfinalu izabranicama Zorana Terzića biće pobednik meča Azerbjedžan – Bugarska.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
I pre početka meča znalo se da samo čudo može Srbiju da odvoji od naredne faze. Evropske i svetske šampionke su se mučičle u prvom setu. Gubila je Srbija do 18.16, a onda su usledili nekoliko dobrih servi Jelene Balagojević, blok je proradio i u finišu su Srpkinje razbile rivale. Durgi set je dobojen bez večih problema. Rumunke su odigrale koliko su mogle, pripretile su u poslednjem setu, ali kada se odlučivalo i kvalitet i mirnoća naših odbojkašica je presudila.
Srednja blokerka Mina Popović i primač servirsa Brankica Mijalović bile su najefikasnije sa po 11 poena. Ana Bjelica je dodala 10 poena. Ona je na poziciji korektora menajla našu najbolju odbojkašicu Tijanu Bošković. Nije u pitanju povreda već je Terzić želeo da šansu pruži i rezervnom glavnom napadaču.
Kod Rumunki Adelida Budai je bila najbolja sa 12 poena. Sledi dva dana pauze, pa bitka za polufinale EP.
Podsetimo, Srbija brani zlato od pre dve godine iz Bakua. Osim Srbije u četvrtfinale su se plasirale i Holnadioja posle pobede nad Grčkom sa 3:0 i Rusija, koja je bila bolja od Belgije sa 3:1.
EVROPSKO PRVENSTVO ZA ODBOJKAŠICE – OSMINA FINALA
BRATISLAVA (SLOVAČKA)
Rusija – Belgija 3:1
18.00 Italija – Slovačka
ANKARA (TURSKA)
Srbija – Rumunija 3:0
18.30 Turska – Hrvatska
BUDIMPEŠTA (MAĐARSKA)
Holandija – Grčka 3:0
18.30 Azerbejdžan – Bugarska
LOĐ (POLJSKA)
18.00 Nemačka – Slovenija
20.30 Poljska – Španija

The post PRESLIŠANE RUMUNKE Srpkinje nezadrživo hitaju ka odbrani evropskog trona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2019

Ženska odbojkaška reprezentacije Srbije pobijedila je selekciju Rumunije sa 3:0 (25:20, 25:17, 25:23) u osmini finala Evropskog prvenstva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.