POZNAT PROTIVNIK: Srbija saznala rivala u četvrtinalu Evropskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 09:23

POZNAT PROTIVNIK: Srbija saznala rivala u četvrtinalu Evropskog prvenstva

Izabranice Marine Maljković bez poraza završile prvu fazu.

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je prvu fazu Evropskog prvenstva koje se održava u Španiji i Francuskoj bez poraza i sa maksimalnim učinkom se plasirala u četvrtfinale.

Protivnik izabranicama Marine Maljković u četvrtfinalu će biti pobednik meča osmine finala u kojem će igrati Španija i Crna Gora. Crna Gora je poražean >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u poslednjem kolu od Srbije, dok su Španjolke u poslednjem kolu u grupi savladale ubedljivo Češku.

Osim Srbije na Evropskomn prvenstvu je još samo selekcija Francuske uspela da prvu fazu po grupama okonča bez izgubljenog meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.