Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023, 15:56

POZIV ZA NAVIJAČE SRBIJE: Košarkašice u četvrtak dočekuju Hrvatsku u okviru kvalifikacija za EP, ulaz besplatan!

Ulaz na utakmicu grupe E kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između košarkašica Srbije i Hrvatske, koja će biti odigrana u četvrtak od 18 sati u „Hali sportova Ranko Žeravica“ biće besplatan za sve navijače. U saopštenju KSS se navodi da će se besplatne ulaznice deliti na biletarnici dvorane na dan utakmice od 16 sati do početka […] The post POZIV ZA NAVIJAČE SRBIJE: Košarkašice u četvrtak dočekuju Hrvatsku u okviru kvalifikacija za EP, ulaz besplatan! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije dočekuju Hrvatsku - šampionke napadaju plasman za Evrobasket

Izvor: RTS, 09.Feb.2023, 12:40

Šampionke Evrope, reprezentativke Srbije od 18.00 časova u hali "Ranko Žeravica" dočekuju košarkašice Hrvatske u najbitnijem duelu u kvalifikacijama do sada, pobeda će Srbiji doneti plasman na kontinentalni turnir na kom brane titulu. . Reprezentacija Srbije u četvrtak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.