POSLUŠAO PREMIJERA Predsednik FS Bugarske podneo ostavku

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLUŠAO PREMIJERA Predsednik FS Bugarske podneo ostavku

Predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihajlov podneo je ostavku, samo nekoliko sati pošto je to od njega tražio premijer Bojko Borisov. On je napustio funkciju zbog prevelikih tenzija, pošto su reprezentativci Engleske vređani na rasnoj osnovi u Sofiji tokom utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Od 20:45 igraju Grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – BiH, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.35.
Bugarska je u Sofiji izgubila od Engleske sa 6:0, a utakmica je u dva navrata prekinuta u prvom poluvremenu pošto su domaći navijači na rasnoj osnovi vređali engleske fudbalere, oponašali su majmunske krike i izvodili su nacistički pozdrav.
Fudbalski savez Bugarske naveo je da je taj potez posledica nedavnih tenzija, ali nije pomenuo rasizam u saopštenju, preneo je BBC. Navodi se da su tenzije stvorile okruženje koje šteti bugarskom fudbalu i Fudbalskom savezu i dodaje da je Mihajlov izrazio spremnost da nastavi da pomaže razvoj bugarskog fudbala na svaki način.


The post POSLUŠAO PREMIJERA Predsednik FS Bugarske podneo ostavku appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVEČANO U IVANJICI Javor slavi 107. rođendan

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Fudbalski klub Javor iz Ivanjice slavi 107. rođendan. Klub se ove godine vratio u Superligua, a i ranijih godina je bio član našeg najjačeg fudbalskog takmičenja.. Od 20:45 igraju Rumunija – Norveška, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.. Pre tačno 107 godina je student Milan...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.