PEŠIĆ PRED PRVAKE EVROPE: Verujem u ovaj tim, on neće biti kompletiran do Evropskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 18:32

PEŠIĆ PRED PRVAKE EVROPE: Verujem u ovaj tim, on neće biti kompletiran do Evropskog prvenstva

Svi će dobiti šansu.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić komentarisao je stanje u nacionalnom timu pred meč naše selekcije, koji se igra u sredu protiv Slovenije u Ljubljani od 20:15 časova.

Pre meča sa Zmajčekima, Srbija je u okviru priprema za nastavak kvalifikacija za Mundobasket i nastup na Evrobasketu savladala Crnu Goru 82:73, ali u meču zatvorenom za javnost

Predstojeći meč je prvi u kojem će navijači moći da vide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na delu tim Svetislava Pešića.

- Utakmica sa Slovenijom će biti dobar pokazatelj gde se nalazimo. Slovenci su dominantni, puni samopouzdanja. Biće sigurno dobra utakmica, svi će biti motivisani- rekao je Pešić i dodao:

- Verujem u ove momke, pokazali su da su divni dečaci, vredni, željni uspeha. Nemam nikakvu dilemu. Tim neće biti kompletiran do EP, i dalje pravimo selekciju. Imamo 16-17 igrača na spisku, videćemo šta će biti sa Bjelicom. Razmišljamo pozitivno, i dalje donosimo odluke. Svi treniraju, svi imaju šansu i moju podršku. Želimo dobru komunikaciju u timu kako bi svako znao gde pripada- zaključio je Pešić.

Pešić na raspolaganju ima sledeće igrače: Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić-Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Boriša Simanić i Nemanja Bjelica, koji je ostao u Beogradu zbog povrede lista.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.