Orlovi čekaju Luksemburg i nadaju se kiksu Portugalije

Izvor: RTS, 14.Nov.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" čekaju Luksemburg i nadaju se kiksu Portugalije

Fudbaleri Srbije nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine utakmicom protiv Luksemburga. "Orlovi" od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Luksemburg u jednoj od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama, uz prenos na Radio Beogradu 1.
Ekipa selektora Ljubiše Tumbakovića trenutno se nalazi na trećoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u grupi B sa 10 bodova, jednim manje od drugoplasirane Portugalije.

Naš tim mora da pobedi Luksemburžane i nada se kiksu Portugalaca, koji u istom terminu dočekuju "fenjeraša" Litvaniju i to sa oporavljenim Kristijanom Ronaldom.

"Pripremamo utakmicu sa Luksemburgom jer imamo odgovornost prema Srbiji. I zato sam rekao da se pripremamo kao da je jedina utakmica u ovom ciklusu. I nisam siguran da mnogo verujemo u iznenađenje u mečevima Portugalije, ali mi idemo korak po korak, da mi budemo zadovoljni našim poslom", rekao je Tumbaković.
Srbiju tri dana kasnije, na istom mestu od 15 sati, sledi duel protiv Ukrajine.
"Ako želimo nečemu da se nadamo moramo da pobedimo Luksemburg i posle Ukrajinu. Što se tiče golova, ne opterećujem se, do sada sam postigao mnogo golova, a znam da ću oboriti rekord pre ili kasnije. Najvažnije da ekipi ide dobro", kazao je Aleksandar Mitrović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako može pobeda bez primljenog gola

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2019

Biće to sedma utakmica u kvalifikacijama. Pretposlednja. Teorija kaže da Srbija još može direktno na Evropsko prvenstvo, doduše, uz malu pomoć „prijatelja“ iz Portugalije. Koji bi morali da se okliznu na jednom od dva preostala meča. A, da, naravno, Srbija pobedi večeras Luksemburg (20.45),...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.