„Orlići“ slavili u Sofiji i vratili se u igru za EP

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlići“ slavili u Sofiji i vratili se u igru za EP

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Bugarsku u Sofiji sa 1:0 (0:0) i zabeležila prvi trijumf u Kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naredni rival naše selekcije je lider Grupe 5, Poljska. Susret je na programu u utorak od 18.00 časova.
Reprezentacija Srbije je nakon poraza od Rusije u prvom kolu i nerešenog rezultata protiv Letonije zabeležila prvu pobedu u ovim kvalifikacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sa četiri boda zauzima treće mesto iza Poljske, koja ima sedam bodova i Rusije sa pet. Bugarska je peta sa četiri boda. Estonija ima tri boda, a Letonija jedan.

Težak meč za „orliće", imperativ pobede samo je dodatno opteretio našu ekipu. U prvom poluvremenu naši su imali inicijativu, veći posed lopte, nekoliko stvorenih prilika, ali izostala je realizacija.
Debi novog selektora Ilije Stolice ipak se završio uspešno. Bugari su u nastavku prvi zapretili i stigli do stopostotne šanse koju nisu uspeli da realizuju, nekako je naša odbrana uspela da sačuva svoj gol.
Srbija je nastvila da stvara šanse, veliku priliku propustio je Luka Ilić, prečka je zaustavila njegov udarac.
Dugo su naši opsedali gol protivnika, a do gola su stigli u 87. minutu. Polukontra naše selekcije, Pavlović je odlično izneo loptu iz kaznenog prostora i uposlio Luku Ilića na levoj strani, ovaj na suprotnoj strani poronalazi Stuparevića koji kreće ka kaznenom prostoru i preciznim šutem sa oko 23 metra pogađa donji desni ugao Naumova, koji je bio bespomoćan u ovoj situaciji.
Naša selekcija je do kraja meča sačuvala prednost.
Naredni rival naše selekcije je reprezentacija Poljske, ponovo u gostima. Meč je na programu u utorak od 18 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi fudbaleri Srbije savladali Bugarsku u Sofiji

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2019

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Bugarske u Sofiji i zabilježila prvi trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.