Orlići sa Rusima i Poljacima u kvalifikacijama za sledeće EP

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" sa Rusima i Poljacima u kvalifikacijama za sledeće EP

Žrebom su određene grupe za novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mlade reprezentacije Srbije.

Fudbaleri Srbije rođeni posle 1998. godine igraće u grupi sa Poljskom, Rusijom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, odlučeno je u sedištu UEFA u Nionu.

Novi "orlići" će u martu 2019. godine, tri meseca pre nego sadašnja generacija završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, početi nove kvalifikacije u kojima će, kao i prethodnim, najteži rival biti Rusija.

Pobednici svih devet grupa obezbediće mesto na šampionatu koje se igra u Mađarskoj i Sloveniji 2021. godine, pored domaćina, dok će dva najbolja drugoplasirana tima da igraju baraž.

Žrebom u Nionu odlučeno je još da će selekcija Hrvatske sigrati u Grupi 2 kvalifikacija za EP, u kojoj su još Češka, Grčka, Škotska, Litvanija i San Marino.

Crna Gora i Makedonija su zajedno u Grupi 6 sa Španijom, Izraelom, Kazahstanom i Farskim ostrvima.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u Grupi 9 sa Nemačkom, Belgijom, Velsom i Moldavijom.

Poznati su protivnici mlade reprezentacije Srbije u kvalfikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine u Mađarskoj i Sloveniji.

Grupabr>

SRBIJA

Poljska

Rusija

Bugarska

Letonija

Estonija#U21EURO #Orlici #Srbija #FSS pic.twitter.com/8Znv4YYnYV— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) 11. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.