Izvor: RTS, 15.Sep.2021, 07:42

Odbojkaši posle Holandije: Nismo hteli da idemo kući

Odbojkaši Srbije zadovoljni su igrom protiv Holandije, ali su složni u oceni da, uprkos rezultatu, meč nije bio nimalo lak.
Odbojkaši Srbije savladali Holandiju sa 3:0 i plasirali se u polufinale Evropskog prvenstva.



"Rezultat nije pokazao realnu sliku, nije pokazao ono šta smo morali da uradimo da bismo pobedili. Imali smo problema u prvom setu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali prelomili smo kada je trebalo i na kraju smo odahnuli", rekao je Srećko Lisinac.
Nikola Jovović kaže da je osetio u pojedinim momentima nesigurnost u ekipi, čemu je svakako doprinela prethodna utakmica.
"Živeli smo ovaj momenat, nismo hteli da idemo kući. Teška utakmica, nimalo laka. U nekim momentima sam osetio u ekipi nesigurnost. Smanjili smo greške na minimum i dobili na energiju", ocenio je Jovović.
Selektor Kovač zadovoljan je igrom svoje ekipe.
"Odigrali smo dobro, koncentrisano. Standardno je da se ne veruje u nas, ali mi igramo za grb, za nas, i daćemo sve od sebe", rekao je Kovač.
Naši odbojkaši će u borbi za finale igrati sa boljim iz duela Italije i Nemačke.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbojkaši nisu hteli da se vrate u Srbiju nakon meča sa Holandijom

Izvor: B92, 15.Sep.2021

Odbojkaši Srbije su pobedili Holandiju rezultatom 3:0 i na taj način obezbedili plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.