Izvor: RTS, 15.Sep.2021, 17:31

Odbojkaši Italije savladali Nemačku i zakazali duel sa Srbijom u polufinalu EP

Odbojkaška reprezentacija Italije igraće u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Srbije, pošto je u Ostravi ubedljivo savladala Nemačku 3:0 (25:13, 25:18, 25:19). Borbe za finale na programu su u subotu.
Italijani su zabeležili još jednu ubedljivu pobedu na kontinentalnom šampionatu i pregazili Nemačku 3:0 (25:13, 25:18, 25:19).

Nemci nisu imali rešenja za raspoloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << italijanski tim, koji u sedam odigranih mečeva na turniru izgubio samo dva seta.
Italija je ubedljivo osvojila prvi set 25:13, Nemci bili nešto raspoloženiji u drugom 25:18, dok, se najveća borba vodila u trećem delu igre.
Nemci su poveli na početku trećeg seta, ali Italijani brzo preokreću i stiču četiri poena prednosti (16:12), što su uspeli da sačuvaju do kraja meča.
Italija će u polufinalu igrati protiv Srbije, koja je bila ubedljiva protiv Holandije, a taj meč je na programu u subotu, uz direktan prenos na RTS-u.
U drugom polufinalu sastaju se Poljska i pobednik meča Slovenija - Češka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija saznala rivala u polufinalu Evropskog prvenstva

Izvor: B92, 15.Sep.2021

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva igraće protiv Italije...Italija je u četvrtfinalu savladala Nemačku veoma lako sa 3-0 u setovima...Po setovima bilo je 25:13, 25:18 i 25:19...Lavija i Mićileto su bili najefikasniji sa po 13 poena, a ispratio ih je i Pinali...

Nastavak na B92...

Odbojkaši Srbije protiv Italije u polufinalu EP

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2021

KATOVICE - Muška odbojkaška reprezentacija Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva igraće protiv Italije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.