Obradović posle 11. mesta na EP: Nisam zadovoljan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović posle 11. mesta na EP: Nisam zadovoljan

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović kaže da ne može da bude zadovoljan ubedljivim porazom od Francuske (38:28) za kraj na Evropskom prvenstvu, ali da je dobro što su sve igračice dobile priliku.

Srbija je kontinentalni šampionat u Francuskoj završila na 11. poziciji i sa ukupno četiri poraza i samo jednom pobedom.

"Čestitam reprezentaciji Francuske na pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i plasmanu u polufinale. Pratili smo meč Rusija - Švedska i nadali se da bi Ruskinje pobedom mogle da učine da nas pobeda nad Francuskom vodi u borbu za peto mesto. Posle pobede Šveđanki odlučio sam da šansu dam devojkama koje nisu puno igrale u dosadašnjem delu prvenstva. Nisam zadovoljan rezultatom, ali jesam zato što su dobile priliku da igraju", rekao je Obradović posle meča u Nantu.

Golman Marina Pantić kaže da Srbija nije mogla više protiv domaćina.

"Dale smo sve od sebe u ovom trenutku i nadale da ćemo imati šansu u ovom sjajnom ambijentu. Idemo dalje", zaključila je Pantić.

U polufinalu turnira sastaju se Rusija - Rumunija i Holandija - Francuska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović o 11. mestu na EP: Mogli smo da se borimo za peto

Izvor: B92, 13.Dec.2018

Selektor Srbije Ljubomir Obradović kaže da ne može da bude zadovoljan ubedljivim porazom od Francuske (38:28) za kraj na Evropskom prvenstvu...Srbija je kontinentalni šampionat u Francuskoj završila na 11. poziciji i sa ukupno četiri poraza i samo jednom pobedom..."Čestitam reprezentaciji Francuske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.