Novi skandal - Vujovića izbacuju sa EP?

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal - Vujovića izbacuju sa EP?

Skandal na pomolu na EP u Hrvatskoj.

Svašta se dešava na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, a jedna od najoštećenijih reprezentacija jeste reprezentacija Slovenije koju predvodi crnogorski selektor Veselin Vujović.

Legendarni rukometaš je bio u centru pažnje javnosti kada je stao na gol nakon dosuđenog sedmerca za Nemce u poslednjoj sekundi nakon čega su Nemci izjednačili protiv Slovenije na 25:25.

Mindaugas Gatelis i Vaidas Mažeika su sudije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje su sudile taj meč i koje su nanele veliku štetu Sloveniji, a prema informacijama koje imaju nemački mediji, oni će biti suspendovani sa EP.

Nije to sve, sa EP bi mogao da "leti" i Veselin Vujović, pošto većina ljudi u samom vrhu EHF-a smatra da legendarnom rukometašu i jednom od najboljih svih vremena nije mesto na ovom prvenstvu zbog izjava koje je davao nakon meča protiv Nemačke, ali i zbog činjenice da je u znak protesta ušao na teren nakon dosuđenog sedmerca.

Nazvao je i "debilima" one koje vode ovaj sport u EHF-u.

"Hteo sam da napravim sprdnju od svega, oni su napravili već cirkus od rukomoeta. Sport je postao smešan jer ga vode debili", rekao je tada Vujović, a kompletnu izjavu ste mogli da čitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EHF spremio kazne: Suspenzije za Vujovića i sudije?

Izvor: B92, 17.Jan.2018

Sudijski par koji je dospeo u centru pažnje zbog suđenja na meču Slovenije i Nemačke mogao bi da bude suspendovan sa Evropskog prvenstva...Slovenija je remizirala sa Nemačkom 25:25, tako što su sudije svirale sedmerac Nemcima u poslednjoj sekundi, jer su procenile da je Blagotinšeg smetao rivalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.