Novi šamar za Kruzea: Izbačen iz reprezentacije zbog pokera i noćnog provoda!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šamar za Kruzea: Izbačen iz reprezentacije zbog pokera i noćnog provoda!

"Njegovi postupci tokom prošle nedelje bili su neprofesionalni", objasnio je odluku selektor Joakim Lev

Selektor Nemačke Joakim Lev odstranio je napadača Volfzburga Maksa Kruzea iz reprezentacije pred prijateljske provere sa Engleskom i Italijom. Ovo je veliki udarac za Kruzea koji će verovatno propustiti i Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Selektor Pancera objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je zašto se odrekao fudbalera Vukova.

“Proteklog vikenda sam pričao sa Maksom o tome šta očekujem od svojih igrača na terenu, ali i van njega. Njegovi postupci tokom prošle nedelje bili su neprofesionalni. Trebaju nam igrači koji su fokusirani na fudbal, ali i koji razumeju da moraju da budu primer za sve druge”, objasnio je Lev.

Kruze je tako platio danak velikoj greški koju je napravio u oktobru prošle godine kada je učestvovao na poker turniru u Berlinu. Napadač Volfzburga je poznat kao pedantan poker igrač, koji je osvojio turnir i pošao kući sa nagradom od čak 75.000 evra. Međutim, nije uspeo da stigne da uživa u dobitku jer je uspeo da izgubi pare u taksiju. Kada je priča isplivala u javnost, Kruze je kažnjen od strane Volfzburga sa 25.000 evra.

Novi problem za fudbalera usledio je nakon što je u današnjem izdanju Bild otkrio da je Kruze upao u nevolju u noći između subote i nedelje tokom proslave svog rođendana. On je, navodno, lumpovao do sitnih sati sa društvom, a pred zoru ušao je u svađu sa ženom koja ga je fotografisala.

Fudbaler Volfzburga joj je oduzeo telefon, izbrisao fotografiju, ali se kasnije ispostavilo da je žena u stvari novinarka Bilda, što je pokrenulo lavinu i na kraju rezultiralo izbacivanjem iz nacionalnog tima.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.