Novi poraz – Orlići sve dalje od Evropskog prvenstva

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz – "Orlići" sve dalje od Evropskog prvenstva

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Poljske minimalnim rezultatom (1:0), u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Ilije Stolice pretrpeli su i drugi poraz, i imaju svega četiri boda, šest manje od prvoplasiranih Poljaka.

Selektor mladih fudbalera izveo je sledeći sastav na teren: M. Ilić, Kamenović, Pavlović, Mašović, Nišić, I. Ilić, Petrović, L. Ilić, Stuparević, Adžić, Joveljić.

Imali su naši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrači veći posed lopte u prvom poluvremenu, ali su uputili svega jedan udarac u okvri gola. Nije bila mnogo bolja ni Poljska, koja je dva puta ugrejala rukavice Marku Iliću.

Stolica je u drugom poluvremenu napravio pet izmena, ali mu to nije pomoglo. Poljska je u 79. minutu došla do gola prednost preko Boguža i do kraja meča su uspeli da je održe.

"Orlići" su imali devet šuteva u drugom poluvremenu, od čega tri u okvir gola, međutim mreža golmana Grabare je mirovala.

Srbija naredni meč igra za četiri dana protiv Rusije pred domaćim navijačima i ovaj susret mogao bi umnogome da odredi dalji tok kvalifikacija. "Orlići" se i dalje nalaze u teškoj situaciji, ali do kraja ima šest kola i treba verovati u plasman na EURO.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEUSPEH ORLIĆA: Mlada reprezentacija Srbije izgubila od Poljske

Izvor: Kurir, 15.Okt.2019

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je večeras u gostima od Poljske sa 1:0 u trećem kolu Grupe pet kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.