Novi Sad domaćin EP u planinskom biciklizmu

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 00:47

Novi Sad domaćin EP u planinskom biciklizmu

Novi Sad će od 12. do 15. avgusta prvi put biti domaćin Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu, koje će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta sastao se danas sa generalnim sekretarom Evropske biciklističke federacije Enrikom dela Kazom povodom organizacije Evropskog prvenstva.

Enriko dela Kaza je rekao da se na takmičenju očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učešće izmedju 450 i 500 biciklista iz 44 evropske zemlje.

Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu organizuju Biciklistički savez Srbije, Vojvođanska asocijacija biciklističkih klubova i Biciklistički klub Novi Sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.