Nokaut faza Evropskog prvenstva za odbojkaše, bez prava na grešku

Izvor: RTS, 20.Sep.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokaut faza Evropskog prvenstva za odbojkaše, bez prava na grešku

Odbojkaši Srbije igraju protiv Češke meč osmine finala Evropskog prvenstva. Duel u Antverpenu igra se u subotu od 17.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.
U nokaut fazi Evropskog prvenstva greške se skupo plaćaju, pa će odbojkaši Srbije ozbiljno shvatiti protivnika u osmini finala - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << selekciju Češke, koja je bila četvrta u grupi D sa dve pobede i tri poraza.

"Mislim da smo u ovom trenutku mi bolja ekipa. Tako moramo da razmišljamo, tako moramo i da uđemo na teren da pokažemo koliko vredimo i nadam se pozitivnom rezultatu", smatra Slobodan Kovač, selektor Srbije.
"Znamo koliko je snažna Srbija, ali naš cilj da se fokusiramo na našu igru, da budemo agresivni i da ne pravimo mnogo grešaka", optimista je Mihael Nekola, selektor Češke.
"Težak je protivnik, nema lakih protivnika. Svi imaju svoju šansu i samim tim ova faza iziskuje još više koncentracije i strpljenja,  borbe i želje za pono što želimo", istakao je Nemanja Petrić, kapiten naše selekcije. 
Ukoliko Srbija u osmini finala savlada Češku, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča Belgija - Ukrajina.
U ostalim mečevima osmine finala sastaju se:
Nant: Francuska - Finska, Italija - Turska,
Ljubljana: Rusija - Grčka, Slovenija - Bugarska,
Apeldorn: Poljska - Španija, Holandija - Nemačka, 
Srbija i Češka igraju u subotu od 17.30 u Antverpenu. Prenos je na našem Prvom progamu,  strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši u četvrtfinalu EP!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2019, 06:22

Odbojkaši Srbije plasirali su se u četvrtfinale evropskog prvenstva, pošto su danas u Antverpenu u osmini finala pobedili Češku sa 3:0...Naši momci dobili su prvi set posle velike borbe sa 31:29. Drugi set Srbija je rešila u svoju korist 25:21. Treći set dobili smo 25:18...Srbija će u četvrtfinalu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.