Nemci pravili veresiju od gotovog, Šulc utišao Amsterdam

Izvor: RTS, 25.Mar.2019, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci pravili veresiju od gotovog, Šulc utišao Amsterdam

Fudbaleri Nemačke savladali su u gostima Holandiju sa 3:2 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Na "Johan Krojf Areni", na dan smrti neponovljivog genija čije ime nosi stadion u Amsterdamu, odigrana je fenomenalna utakmica.

Svakako većina navijača nije zadovoljna rezultatom, ali bi i sam Krojf bio zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalom.
Nemci su posle 45 minuta imali savršen rezultat - poveli su golom Sanea u 15. minutu, a Serž Gnabri je predivnim golom povisio na 2:0 u 34. minutu igre.
Holanđani su pre drugog gola Nemačke imali nekoliko izglednih prilika, ali je Manuel Nojer bio odličan na golu.
Na odgovor "lala", nije se čekalo dugo.
U 48. minutu, Memfis Depaj je asistirao De Lihtu, a jedan od najtraženijih štopera na planeti, glavom konačno matirao Nojera.
U 68. minutu, Depaj donosi izjednačenje. 
Joakim Lev jeu igru, u 88. minutu ubacio Marka Rojsa, a fudbaler Dortmunda je vrlo brzo proigrao Nika Šulca, koji je savladao Silesena i postavio konačan rezultat.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.