Naziru se nova Interova pojačanja, šta će to Konte dobiti?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naziru se nova Interova pojačanja, šta će to Konte dobiti?

Novac na Đuzepe Meaci nije problem.

U narednoj sezoni gledaćemo sasvim drugačiji Inter.

Na klupu milanskog kluba stigao je Antonio Konte, Italijan tačno zna šta želi da vidi na terenu, a Bepe Marota veliko radi na pojačanjima.

Dijego Godin stiže 1. jula i tu nema nikakvog spora, Konte u napadu želi da vidi Džeka koji je jako blizu prelaska na Đuzepe Meacu.

Ukoliko pregovori propadnu, kreće se u napad na Romelua Lukakua.

Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će videti i novog Italijana, pregovori sa Kaljarijem su blizu kraja i sva je prilika da će Nikolo Barela nakon Evropskog prvenstva za mlade biti fudbaler "Neroazura".

Najnovije ime koje se pojavilo jeste ono Valentina Lazara, Austrijanac se prošle sezone istakao igrama u Herti i može da pokrije više pozicija po desnoj strani. Univerzalac po Konteovom ukusu.

Inter nudi 18 miliona, Berlinci traže preko 20, ali dogovor se nazire pošto je igrač već dao zeleno svetlo za ovaj transfer.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.