Milivojevićev šah-mat! Ovo je uslov koji je postavio Krstajiću?

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojevićev ''šah-mat''! Ovo je uslov koji je postavio Krstajiću?

Procurili novi detalji sa nedavnog sastanka u Londonu.

Bliži se početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a još uvek nema pomaka u pokušajima da se Luka Milivojević privoli da ponovo nastupa za naš nacionalni tim.

Preneli smo prethodnih dana da su selektor Mladen Krstajić, potpredsednik FSS Marko Pantelić i sportski direktor reprezentacije Darko Kovačević bili u Engleskoj na razgovorima sa fudbalerom Kristal Palasa, ali da do pozitivnog ishoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije došlo.

Podsetićemo da neslaganje selektora Krstajića i Luke Milivojevića datira od Svetskog prvenstva u Rusiji, sve je ''začinjeno'' i izjavama sada već bivšeg pomoćnika selektora Milana Obradovića na ovu temu, pa odličnog veziste nije bilo u mečevima Lige nacija.

Postojali su nagoveštaji da bi uoči kvalifikacija za EP moglo da dođe do pomirenja, ali ''Kurir'' danas prenosi nove detalje, zbog čega epilog najnovijih razgovora nije onakav kakav se priželjkivao

''Hoću da igram za Srbiju ako mi se, selektore, izvinite za laži koje je vaš pomoćnik Milan Obradović izneo o meni, a kasnije ste vi rekli da je on govorio istinu'', prenosi ''Kurir'' navodne reči Luke Milivojevića.

Krstajić nije pozitivno odgovorio, pa je Milivojević ovim zahtevom uspeo da ''loptu'' prebaci u selektorovo dvorište. Pantelić i Kovačević su pokušavali da odobrovolje Milivojevića, ali on nije odstupio od svog stava...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.