Milivojević: Moramo se boriti i da ne postoji šansa za EP

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Moramo se boriti i da ne postoji šansa za EP

Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je da će se reprezentacija boriti za plasman na Evropsko prvenstvo dok god postoji šansa.

"Matematički nismo ispali iz trke. Dok god postoji šansa, borićemo se. Moramo da se borimo i da ne postoji. Ovo je reprezentacija i uvek treba davati sve od sebe. Probaćemo da uradimo sve što je do nas", rekao je Milivojević novinarima posle utakmice u Vilnjusu.

Srbija je sa 2:1 pobedila Litvaniju i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraza Portugala od Ukrajine ostala u igri da se kroz kvalifikacije plasira na kontinentalni šampionat.

"Najvažnije je da smo uzeli tri boda. Bilo je mnogo pozitivnih stvari, nekih koje i nismo želeli. Imamo još mnogo da radimo, prostora za napredak. Gledamo pozitivno na ovo. Imali smo 2:0, trebalo je da sačuvamo to i kaznimo ih eventualno još jednim golom. Mi kao mi, poremetio nas je gol koji smo primili. Svoje šanse moraš da koristiš, a mi nismo mnoge. Ima mnogo pozitivnih stvari. Želimo šest bodova u novembru", kazao je Milivojević.

Njegov saigrač Nemanja Maksimović je rekao da reprezentacija Srbije ne sme slabijim protivnicima da dozvoljava da se vraćaju u utakmicu.

"Teška utakmica za nas, ponovo smo loše krenuli i imali problema. Drugo poluvreme smo dobro krenuli, dali dva gola, ali posle primili jedan i doveli u pitanje pobedu. Nekako se isključujemo iz utakmice, dozvoljavamo protivnicima koji su realno slabiji od nas da se vrate, to je problem", rekao je Maksimović.

Srbija će u novembru igrati preostale dve kvalifikacione utakmice, protiv Luksemburga (14) i Ukrajine (17), obe u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Litvanija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milivojević: Dok postoji šansa, mi ćemo se boriti

Izvor: RTS, 15.Okt.2019

Fudbaler Srbije Luka Milivojević, posle pobede protiv Litvanije 2:1, rekao je da je bilo dosta pozitivnih stvari u meč kvalifikacija za EURO 2020. . "Realno je da smo uzeli tri boda, bilo je dosta pozitivnih stvari. Bilo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.