Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATEMATIKA KAŽE OVAKO: Srbija može da bude prva u grupi na Evropskom prvenstvu

Kako stara izreka glasi – ‘Nada poslednja umire’!
Mlada reprezentacija Srbije danas nije ostvarila željeni rezultat protiv Makedonije.
Pogotovo što su izabranici Nenada Lalatovića imali vođstvo i šansu da dođu do tri boda koja bi u velikoj meri značila za prolazak u narednu fazu Evropskog prvenstva. ‘Orlićima’ je preostao samo još jedan duel u grupi B, i to protiv Španije koja večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igra svoju utakmicu drugog kola sa Portugalom.
Matematičke šanse za dalji plasman i dalje postoje, čak i one da Srbija bude prva u grupi iako posle dva kola ima svega jedan bod. Da bi se to ostvarilo, Španija i Portugal bi večeras trebalo da remiziraju, a u poslednjem kolu da pobede ostvare Srbija i Makedonija, i to da naši reprezentativci pobede sa četiri i više gola razlike, a Makedonci sa manje od sedam. U tom slučaju bi Srbija bila prva zbog najbolje gol razlike, a ostale reprezentacije bi takođe imale po četiri boda.
Sve to bi palo u vodu ukoliko Portugalci i Španci večeras ne bi remizirali, jer je sasvim izvesno da će najbolji i jedini drugoplasirani tim u polufinalu biti iz grupe u kojoj su Nemačka i Italija, sa ‘slabašnim’ Dancima i Česima.
The post MATEMATIKA KAŽE OVAKO: Srbija može da bude prva u grupi na Evropskom prvenstvu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LALATOVIĆ VEOMA UZDRMAN: Bili smo bolji od Makedonaca i zaslužili smo pobedu

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017

Srbiji je danas bio potreban trijumf za nastavak ambicija o plasmanu u polufinale Evropskog prvenstva.. . Naša mlada reprezentacija je remizirala sa vršnjacima iz Makedonije.. Imali su ‘orlići’ vođstvo, posle kojeg je tempo naše selekcije u velikoj meri opao, samim tim porastao nalet rivala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.