Lovren: Mi smo najbolji kada je najteže

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 09:20

Lovren: Mi smo najbolji kada je najteže

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren izjavio je danas u Glazgovu, pred meč protiv Češke na Evropskom prvenstvu, da je njegova ekipa najbolja kada je najteže.

"Očekujemo tvrdu utakmicu. Moramo ostati pozitivni i verovati u sebe. Česi su u naletu, osvojili su tri boda. U boljoj su poziciji, ali verujem u ekipu. Mi smo najbolji kada je najteže. Izaći će pravi karakter. Moramo igrati pametno i idemo po tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boda", rekao je Lovren, prenosi agencija Hina.

Fudbaleri Hrvatske igraju sutra protiv Češke meč drugog kola Grupe D Evropskog prvenstva.

Hrvatska je u prvom kolu izgubila od Engleske sa 1:0, dok je Češka pobedila Škotsku sa 2:0.

"Mi nismo ekipa koja gleda druge, jedino ako moramo. Koncentrisani smo na svoju utakmicu, i dalje je sve u našim rukama", rekao je Lovren.

Lovren je propustio meč protiv Engleske zbog povrede kolena, ali je igrač ruskog Zenita sada spreman.

"Dobro se osećam, pozitivan sam i na raspolaganju sam. Spreman sam da zaigram, na selektoru je da odluči ko će igrati", rekao je Lovren.

On je dodao da igrači prate druge reprezentacije.

"Pratimo svaku utakmicu jer nemamo šta pametnije da radimo... Po mom mišljenju, Francuzi su najveći favoriti. Imaju kvalitet, znaju šta rade, imaju bezbroj kvalitetnih igrača na klupi. Italija, takođe, radi fantastičan posao", zaključio je Lovren.

Utakmica Hrvatska - Češka igra se sutra od 18.00 u Glazgovu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠIK SPREMA NOVI ŠOK: Hrvati na mukama u Glazgovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021

Očekuje se neizvestan meč...Posle poraza od Engleske fudbalska reprezentacija Hrvatske moraće da ostvari pozitivan rezultat u duelu sa Češkom u drugom kolu D grupe...Vicešampioni sveta Hrvati pod imperativom su pobede danas (18.00) protiv Češke, posle poraza od Engleza u prvoj rundi. Česi su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hrvatima preti ispadanje: „Samo“ bod protiv Češke

Izvor: N1 televizija, 18.Jun.2021

Fudbaleri Hrvatske osvojili su prvi bod na Evropskom prvenstvu, pošto su remizirali sa Češkom na Hampden parku 1:1 (0:1) u drugom kolu grupe D. Za prolaz u osminu finala, Vatreni moraju da pobede u poslednjoj rundi protiv Škotske i čekaju rasplet ostalih mečeva. Česi su u znatno boljoj poziciji,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.