Lalatović: Makedonci protiv nas kao protiv neprijatelja

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Makedonci protiv nas kao protiv neprijatelja

Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović rekao je da je pred njegovim izabranicima imperativ pobede u duelu sa Makedonijom na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Taj susret na programu je u okviru drugog kola grupe B u utorak od 20 časova, a ‚Orliće‘ čeka posle poraza od Portugala rezultatom 2:0 na startu šampionata.

Radi se o dobroj reprezentaciji koja je prvu utakmicu izgubila ubedljivim rezultatom, a imala je skoro isti posed kao Španija. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Makedonija je uputila veliki broj udaraca ga golu rivala, a opet primili su golove, prvi posle makazica, drugi iz velike daljine u sam gornji ugao, treći iz penala… Imali su na 0:0 stopostotnu šansu, pa na 0:1 stopostotnu šansu. Nisu imali sreće pri realizaciji, nisu slučajno na Evropskom prvenstvu“, rekao je Lalatović, „Imaju kvalitet, dva dobra beka, na sredini dvojicu veoma dobrih igrača, visoko po krilima su takođe veoma dobri, agresivni, brzi, hitri, jednostavno znaju da budu veoma nezgodni. Opasni su iz kontranapada… Sve to je, ipak, za našu upotrebu, jer znamo da možemo i moramo da ih pobedimo. A onda da ispratimo duel između Španije i Portugala, da vidimo šta nas očekuje u poslednjem kolu u grupi“.

Lalatović je pred duel sa Makedonijom imao jasnu poruku za svoje igrače.

Dilema ne postoji. Mi treba da uđemo u meč maksimalno ozbiljno, rekao sam i igračima: ‚Momci sve reprezentacije sa prostora bivše Jugoslavije kada igraju protiv Srbije, kao da igraju protiv neprijatelja‘. Tako i moramo da uđemo u meč, veoma motivisani, spremni na sve, a na prvom mestu da pobedimo“, zaključio je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.