Krstajić zove Luku Milivojevića

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić zove Luku Milivojevića

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević dobiće poziv selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za prijateljski meč protiv Nemačke i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije, prenosi Sportski žurnal.

Takav epilog najavile su i Krstajićeve reči, ali i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, pa se očekuje da se reši sukob na relaciji selektor - Milivojević započet na Mundijalu u Rusiji.

Tada je Milivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imao mnogo zamerki na taktiku Krstajića odmah nakon duela sa Švajcarskom (1:2), kasnije je i sve češće javno izražavao nezadovoljstvo, propustio i kompletnu Ligu nacija, ali je selektor ponavljao da mu ne zamera i da će ga pozvati kada dođe pravo vreme, iako je vezista bio optužen za pokušaj puča.

U novoj godini, gde Srbiju čeka veliki zadatak da se plasira na EURO posle dve decenije, prvi čovek FŠ Slaviša Kokeza smatra da je vreme da Milivojević ponovo obuče dres "orlova".

"U ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija sa obe strane, ali mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju, isto kao što selektor nema pravo da ga ne pozove u nacionalni tim", rekao je Kokeza za Žurnal.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije igra u Lisabonu protiv aktuelnog šampiona Evrope na startu kvalifikacija.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.