Kovač vodi 15 odbojkaša u Sloveniju na pripreme za EP

Izvor: RTS, 29.Avg.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač vodi 15 odbojkaša u Sloveniju na pripreme za EP

Novi selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač skratio je spisak igrača pred put u Ljubljanu, gde će se pripremati za predstojeće Evropsko prvenstvo.
Odbojkaši Srbije u ponedeljak putuju za Sloveniju gde će odigrati dve utakmice sa domaćom selekcijom, a na te pripreme Kovač vodi 15 igrača i to bez Milana Katića, Mirana Kujundžića, Stevana Simića i Božidara Vučićevića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Na spisku su, tehničari Nikola Jovović (Zirak), Aleksa Batak (Mladi radnik), Vuk Todorović (Vojvodina), korektori Aleksandar Atanasijević (Peruđa), Dražen Luburić (Halkbank), libera Neven Majstorović (Krajova), Nikola Peković (Partizan), blokeri Srećko Lisinac (Trentino), Marko Podraščanin (Peruđa), Petar Krsmanović (Jurga Sugrut), Aleksandar Okolić (PAOK), primači Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk), Nemanja Petrić (Belogorje Belgorod), Lazar Ćirović (Padova).
Mečevi Srbije i Slovenije biće igrani u utorak od 20 sati i sredu od 17 sati u dvorani Stožice.
"Orlovi" na šampionatu Evrope igraće u B grupi, prvi meč je 13. avgusta protiv Nemačke u Briselu, a potom se u Antverpenu sastaju sa Slovačkom, Španijom, Belgijom i Austrijom.
Evropsko prvenstvo na programu je od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorica otpala: Kovač skratio spisak!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač skratio je spisak igrača pred put u Ljubljanu, gde će se pripremati za predstojeće Evropsko prvenstvo.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Bolonje protiv SPAL je 1.90. Meč se igra u petak od 20.45.. Odbojkaši Srbije u ponedeljak putuju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.