Kovač objavio spisak odbojkaša za Evropsko prvenstvo

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač objavio spisak odbojkaša za Evropsko prvenstvo

Odbojkaši Srbije otputovaće u sredu u Brisel, gde će početi takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Selektor Slobodan Kovač odredio je tim koji će igrati na šampionatu Starog kontinenta.

Na spisku su tehničari Nikola Jovović i Vuk Todorović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Neven Majstorović i Nikola Peković, blokeri Srećko Lisinac, Marko Podraščanin, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić, primaci Uroš Kovacević, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivović, Nemanja Petrić i Lazar Ćirović.

Odbojkaši će prvi meč u grupi B u Briselu igrati protiv Nemačke, u petak od 15 sati, dok će sve preostale utakmice odigrati u Antverpenu.

Srbija će drugi meč grupne faze odgirati u nedelju protiv Slovačke (18.30), a treći u ponedeljak protiv Španije (20.30).

Naredna utakmica izabranike Slobodana Kovača očekuje u sredu protiv Belgije (20.30), a poslednji u cetvrtak protiv Austrije (20.30).

Evropsko prvenstvo za odbojkaše na programu je od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.