Kovač: Češka nezgodna, ali mi smo bolja ekipa

Izvor: RTS, 20.Sep.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: Češka nezgodna, ali mi smo bolja ekipa

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je da u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Češke očekuje pozitivan rezultat.
"Počinje onaj teži deo prvenstva, mada ne možemo da kažemo ni da je do sada bilo lako, jer se jurio rezultat da bi što lakši protivnici došli na početku eliminacija. U prvom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvenstva smo odradili dobar posao, pobedili smo sve reprezentacije. Pokazali smo određeni kvalitet, sada nam dolazi nezgodna Češka. Videli smo da je jedna dobra reprezentacija, ali mislim da smo mi u ovom trenutku bolja ekipa. Tako moramo da radimo, razmišljamo i da uđemo na teren i da pokažemo koliko vredimo. Nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Kovač u izjavi za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Kovač je na čelu reprezentacije više od mesec dana, a istakao i da je zadovoljan odnosom igrača, atmosferom u timu i stručnim štabom.
"Mislim da je to sve dobro u ovom trenutku, jer još nije bilo toliko teških sitaucija gde bih mogao da vidim njiihovu negativnu reakciju. Važno je da smo ih uverili u naš dobar rad i da smo im ulili povrenje u zadatke tokom utakmice. Nadam se da će i dalje da ostane to poverenje", zaključio je Kovač.
Odbojkaši Srbije u subotu od 17.30 igraju protiv Češke, a pobednik tog meča igraće u četvrtfinalu protiv boljeg iz duela Belgija - Ukrajina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Orlovi" protiv Češke za četvrtfinale

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 09:38

Najbolji srpski odbojkaši od 17.30 igraju protiv Češke u osmini finala Evropskog prvenstva u Antverpenu. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.