Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 07:35

Košarkašice Srbije sa Španijom u borbi za polufinale

Košarkašice Srbije sastaju se sa selekcijom Španije u borbi za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Utakmica u Valensiji počinje u 21 čas, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Izabranice Marine Maljković su se direktno plasirale u četvrtfinale Evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šampionata kao prvoplasirane posle tri pobede u grupi B.

Na drugoj strani, reprezentacija Španije morala je da nadigra reprezentaciju Crne Gore u baražu.
Interesantno je da su se selekcije Srbije i Španije sastajale u borbi za finale na prethodnom Evropskom prvenstvu u Beogradu, kao i na Olimpijskim igrama u Riju,  a biće rivalke i u grupnoj fazi na Olimpijskom turniru u Tokiju, koji počinje za mesec dana.
Utakmica Srbije i Španije u Valensiji počinje u 21 čas, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultate pratite na našem portalu.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.