Kocić pogodio, Aksentijević branio, Srbija u polufinalu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocić pogodio, Aksentijević branio, Srbija u polufinalu

Futsaleri reprezentacije Srbije ostvarili su istorijski podvig plasiravši se u polufinale Evropskog prvenstva. Veliki doprinos uspehu dali su Nišlija Mladen Kocić i Prokupčanin Miodrag Aksentijević.

Srbija je u 1/4 finalu prvenstva Evrope u Beogradu u triler završnici savladala Ukrajinu. Pogotkom u poslednjoj sekundi meča Miloša Simića i rezultatom 2:1 naša reprezentacija ostvarila je neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trijumf i plasirala se među 4 najbolje selekcije Starog kontinenta.

Ponovo su jedne od centralnih figura meča bili “desetka” naše selekcije Kocić iz Niša i čuvar mreže Aksentijević iz Prokuplja. Utakmica skoro da nije ni počela, a četvrtim golom na turniru popularni Cipi je doveo Srbiju u vođstvo u 86. sekundi meča.

I pored primljenog gola početkom drugog poluvremena, jedan od najboljih pojedinaca na meču u dresu “orlova”, kao i na celom šampionatu, bio je neprikosnoveni čuvar mreže Miki Aksentijević.

U četvrtfinalnom duelu imao je 9 odbrana, a poslednja je prethodila pobedonosnom golu na 11 sekundi do kraja kad je ukrotio snažan udarac Žurbe.

A kada su svi očekivali produžetke, Perić i Simić ispisali su nove stranice futsal istorije naše zemlje i prelepom akcijom matirali Ukrajince.

Polufinalni dueli na programu su u četvrtak, a Srbija će ime rivala saznati sutra posle meča između vicešampiona Evrope Rusije i Azerbejdžana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.