Kasiljas svrgnut, sad Ramos ispisuje istoriju “furije”

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas svrgnut, sad Ramos ispisuje istoriju “furije”

Iskusni defanzicac Serhio Ramos postao je rekorder po broju utakmica u dresu Španije. Do tog 168. nastupa u dresu furije stigao je u duelu s Norveškom, u Oslu (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Kvota naše kladionice da će Španija da pobedi u Švedskoj je 1.70.
Do sada je prvo mesto delio s Ikerom Kasiljasom.
Sve što je lično za mene je sekundarno. Rado bih zamenio ovaj 168. nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za pobedu, ali to nije bio slučaj. Međutim, ovaj rekord je velika nagrada posle toliko godina, Svaki put kad obučem ovaj dres obuzmu me emocije. To neće da se promeni i nadam se da ću  još mnogo godina da budem reprezentativac Španije – izjavio je Ramos posle utakmice.
Ranos je debitovao u A selekciji Španije 26. marta 2005, kada je imao manje od 19 godina (18 godina i 361 dan) i ujedno je tada bio najmlađi igrač koji je zaigrao za seniorski tim Španije u prethodnih 55 godina (kasnije je taj rekord srušio Sesk Fabregas). U pitanju je bio prijateljski meč protiv Kine (3:0). Prve golove (dva) u dresu Španije Ramos je postigao 12. oktobra iste godine, protiv San Marina (6:0), u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.


The post Kasiljas svrgnut, sad Ramos ispisuje istoriju “furije” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.