KAKAV ŽREB: Srbija saznala RIVALE u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 17:57

KAKAV ŽREB: Srbija saznala RIVALE u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Već je ostvaren plasman na Svetski šampionat.

Futsal reprezentacija Srbije saznala je imena protivnika u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Za odlazak na Evropsko prvenstvo u Holandiji 2022. godine,  izabranici selektora Gorana Ivančića sastaće se  sa Bosnom i Hercegovinom, Rumunijom i Severnom Makedonijom.

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Orlovi su, podsetimo, nedavno izborili plasman na Svetsko prvenstvoLitvaniji, koje je na programu od 15. septembra do 3. oktobra ove godine.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Selektor futsal reprezentacije saopštio spisak za mečeve sa Ruminijom i Bosnom i Hercegovinom

Izvor: RTS, 19.Jan.2021, 11:30

Pred najboljom futsal selekcijom Srbije su mečevi kvalifikacija za Uefa Futsal EURO 2022. koji će se igrati u Holandiji. Selektor Goran Ivančić je saopštio spisak igrača za prve duele sa selekcijama Ruminije i Bosne i Hercegovine. . Posle sjajnog uspeha i plasmana na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.