KADA ONA DOĐE NA STADION, UTAKMICA PRESTAJE: Devojka Kurtoe je BOMBETINA, njene obline ostavljaju bez daha (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 19:30

KADA ONA DOĐE NA STADION, UTAKMICA PRESTAJE: Devojka Kurtoe je BOMBETINA, njene obline ostavljaju bez daha (FOTO)

Tibo je pravi srećnik.

Kada ste golman Real Madrida jasno je da na Evropskom prvenstvu važite za jednu od najvećih zvezda. Verujemo da će oči celokupne fudbalske javnosti između ostalog tokom prvenstva biti uprte u reprezentaciju Belgije od koje se očekuje da naprave nešto značajno.

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdim Urugvajcima. Biće to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

Neposredno pred početak prvenstva u medijima se pojavila priča o ljubavnom trouglu, u kojem je Kurtoa "skinuo" devojku De Brujneu koji mu je tada bio najbolji prijatelj. Bez obzira što je ta ljubav bila zapravo samo avantura, dvojica reprezentativnih saigrača sada komuniciraju samo strogo poslovno, ali ipak je bitno da su posle svega obojica pronašli svoju ljubavnu sreću.

Tibo Kurtoa se smirio pored atraktivne Marte Domingez, čije slike kada vidite odmah vam je jasno zbog čega je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih izabranica fudbalera.

A post shared by Marta Domínguez (@martadggm)

Jasno je da kada se ona pojavi na stadionu, pored njenih savršenih oblina fudbal i sva dešavanja na terenu, ma ko igrao, padaju u drugi plan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.