Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 15:46

"Junajted grupa" nikada RTS-u nije ponudila pravo na prenos EP u fudbalu

Radio-televizija Srbije na sve raspoložive načine pokušala je da obezbedi prenos tekućeg Evropskog prvenstva u fudbalu, kako bi svi građani Srbije, kao i prethodnih godina, mogli da prate ovaj fudbalski događaj na Javnom servisu.
Odranije je poznato da su prava prenosa ovog prvenstva u vlasništvu "Junajted grupe", koja nikada nije ponudila prava prenosa RTS-u.
Iako nismo dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ponudu za otkup prava, RTS je na svoju inicijativu pokrenuo razgovore sa više ljude iz "Junajted grupe". Poslednji put, 21. maja, uživo na sastanku između generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i izvršne direktorke kompanije "Junajted medija" Aleksandre Subotić, RTS je predao dopis i zvaničnu ponudu za otkup prava na prenos EP.
Odgovora na ponudu nije bilo, pa je generalni direktor RTS-a 10. juna još jednom uspostavio kontakt sa izvršnom direktorkom "Junajted medije" i u telefonskom razgovoru upitao da li ćemo dobiti odgovor na našu ponudu.
Odgovor je glasio: "Nemam ponudu za vas za EP."
Na zahtev da tu odluku dobijemo i zvaničnim putem, Aleksandra Subotić niti SMS porukom, niti zvaničnim dopisom, nikada nije odgovorila.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RTS: Pokušali smo na sve načine da obezbedimo prenos Evropskog prvenstva

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2021

Radio-televizija Srbije (RTS) je danas saopštila da je "na sve raspoložive načine" pokušala je da obezbedi prenos tekućeg Evropskog prvenstva u fudbalu kako bi svi gradjani Srbije, kao i prethodnih godina, mogli da na Javnom servisu prate to takmičenje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.