Jovančević osvojio bronzu u skoku u dalj na dvoranskom EP u Glazgovu

Izvor: Beta, 03.Mar.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovančević osvojio bronzu u skoku u dalj na dvoranskom EP u Glazgovu

Srpski atletičar Strahinja Jovančević osvojio je danas bronzanu medalju u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, novim ličnim i državnim rekordom od osam metara i tri centimetra.Jovančević je 8,03 skočio u petoj seriji. U prvoj seriji skočio je 7,79 metara, u drugoj 7,76, a u trećoj 7,66 metara. U četvrtoj seriji je prestupio, a u poslednjoj šestoj seriji skočio je 7,75 metara.To je prva medalja za Srbiju u Glazgovu.Zlatnu medalju osvojio je Grk Mitijadis Tentoglu rezultatom 8,38 metara, što je trenutno najbolji rezultat u svetu. Srebrnu medalju osvojio je Švedjanin Tobijas Montler Nilson sa 8,17 metara, što je njegov lični rekord.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovančević leteo do evropske bronze i nacionalnog rekorda! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2019

Srpski atletičar, Strahinja Jovančević ostvario je neverovatan uspeh na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu...On je osvojio bronzanu medalju i postavio novi nacionalni rekord u skoku udalj koji sad iznosi 8.03 metara. Prethodni rekord u vlasništvu Daniela Jahića bio je star 20 godina (8.02m)...Strahinja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jovančević osvojio bronzu u Glazgovu i oborio državni rekord u skoku u dalj

Izvor: Danas, 03.Mar.2019

Srpski atletičar Strahinja Jovančević osvojio je danas bronzanu medalju u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, novim ličnim i državnim rekordom od osam metara i tri centimetra. Članak Jovančević: Moje vreme tek dolazi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

IVANA, ZLATO NAŠE!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019

Nismo ni sumnjali, naša najbolja atletičarka ostvarila još jedan fenomenalan uspeh i nastavila evropsku dominciju!..Peto zlato Ivane Španović u poslednjih pet godina!..Ovoga puta na Evropskom prvenstvu u dvorani, u Glazgovu, gde je večeras ostvarila najbolji rezultat, od 6 metara i 99 centimetara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.