Izvor: RTS, 20.Avg.2022, 14:51

Ivana Vuleta za RTS: Ispunjen je nerealan cilj, takmičiću se sve dok to ima smisla

Srpska atletičarka Ivana Vuleta, po sletanju u Beograd izjavila je za RTS da je ispoštovala taktiku i da joj objedinjenje medalja mnogo znači.
Ivana Vuleta je osvojila zlato u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

"Objedinjavanje medalja je i bio plan. Koliko god bilo smešno ili nerealno, titula u Beogradu pred domaćom publikom, a onda i zlato na domaćem terenu. Zbog povrede 2018. nisam mogla da nastupim, pa je zbog toga sve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovo bio veliki izazov", rekla je Ivana za RTS po sletanju u Beograd.
Vuleta je do titule stigla skokom od 7.06 metara koji je ostvarila već u prvoj seriji i zahvaljujući njemu se okitila drugim zlatom na evropskim prvenstvima.
"Uvek je deo taktike, ne ispoštujem to uvek, ali sad je bilo bitno više nego ikad. Da to uradim u prvom skoku, što je potpuno drugačiji pristup nego u Judžinu, zato mi ovo u svakom smislu najviše znači. 
Ivana nije otkrila kada će se povući iz atletike.
"Kao i uvek, bićete obavešteni o svemu. Sve dok ima smisla ovo što radim, a po meni, mislim da ima smisla, biću u sportu", zaključila je Ivana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vuleta stigla u Srbiju: Najdraža medalja

Izvor: B92, 20.Avg.2022

Srpska atletičarka Ivana Vuleta stigla je u Srbiju posle osvojenog zlata na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.