Ivana Vuleta šampionka Evrope u skoku udalj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2022, 23:25

Ivana Vuleta šampionka Evrope u skoku udalj

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je večeras zlatnu medalju u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Ona je do drugog evropskog zlata na otvorenom stigla sa preskočenih sedam metara i šest centimetra iz prve serije, čime je izjednačila svoj najbolji rezultat ove godine. "Po ono što sam došla, to sam ispunila. Ovo je stvarno nešto što sam čekala četiri godine", rekla je Vuleta posle finala, prenosi Srpski atletski savez. Najbolja srpska atletičarka je u drugoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ivana Vuleta: Na ovo sam čekala četiri godine

Izvor: Danas, 18.Avg.2022

Srpska atletičarka Ivana Vuleta, koja je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a po završetku takmičenja rekla je da je uživala u atmosferi na Olimpijskom stadionu u Minhenu i da joj je to bila inspiracija za dobar rezultat.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.