Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 17:18

Italijani u strahu, povreda Veratija mesec dana pre početka Evropskog prvenstva

Fudbaler Pari Sen Žermena i italijanski reprezentativac Marko Verati povredio je ligament kolena tokom treninga svoje ekipe, preneli su italijanski mediji.
Verati ima modrice na desnom kolenu, a nešto više će se znati za 48 sati nakon detaljnih pregleda i testova.
 
Dodatni problem predstavlja i to što Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje za mesec dana, a Italijan je jedan od ključnih fudbalera u svom nacionalnom timu.
Verati je ove sezone upisao šest asistencija na 31 meču u svim takmičenjima za Pari Sen Žermen.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Povreda Veratija mesec pred EURO

Izvor: B92, 08.Maj.2021

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati povredio je ligament kolena tokom treninga svoje ekipe, preneli su italijanski mediji...Verati ima modrice na desnom kolenu, a nešto više će se znati za 48 sati nakon detaljnih pregleda i testova...Dodatni problem predstavlja i to što Evropsko prvenstvo u fudbalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.