IMA DA PRŠTI: Poznati svi PAROVI osmine finala Evropskog prvenstva! Derbi Engleska - Nemačka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 23:50

IMA DA PRŠTI: Poznati svi PAROVI osmine finala Evropskog prvenstva! Derbi Engleska - Nemačka!

Kreću eliminacione borbe.

Mečevima u grupi "F" završeno je takmičenje po grupama na Evropskom prvenstvu.

Poznati su svi parovi osmine finala Šampionata Starog kontinenta, a najzanimljiviji duel za plasman u četvrtfinale odigraće Engleska i Nemačka.

Ništa manje interesantno biće u duelu između jednog od najvećih pretendenata na tron Belgije, koja je u ligaškom delu pokazala vrhunski kvalitet, i branioca titule Portugalije, koja je kao trećeplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigla do nokaut faze.

Selekcija Hrvatske igraće protiv Španije, koja je u poslednjem kolu pregazila Slovačku i najavila da će, ipak, biti favorit u predstojećem okršaju sa vicešampionima sveta.

PAROVI OSMINE FINALA EVROPSKOG PRVENSTVA:

Belgija - Portugalija

Italija - Austrija

Francuska - Švajcarska

Hrvatska - Španija

Švedska - Ukrajina

Engleska - Nemačka

Holandija - Češka

Vels - Danska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.