I Slovakinje nadigrale vaterpolistkinje Srbije

Izvor: RTS, 17.Jan.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Slovakinje nadigrale vaterpolistkinje Srbije

Vaterpolistkinje Srbije poražene su od selekcije Slovačke sa 6:2 u četvrtom kolu grupe A na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. U poslednjoj utakmici grupne faze naše vaterpolistkinje srešće se sa selekcijom Mađarske u nedelju od 19.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.
Ženska vaterpolo reprezentacija pretrpela je i četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraz u nizu u duelu sa Slovakinjama koje su bolje ušle u meč, prve povele a potom i lagano uvećavale razliku do kraja utakmice.

Iako je nekoliko puta bila sa igračicom više i imala nekoliko odličnih šansi, selekcija Srbije nije uspela da ih realizuje pa je samo u jednom delu meča bila relativno ravnopravan protivnik Slovakinjama koje su ovom pobedom došle do prvih bodova na prvenstvu.
Naše vaterpolistkinje su trenutno poslednje u grupi, bez osvojenih bodova, a pred njima je još jedna, poslednja utakmica u grupi.
Suparnice će im biti vaterpolistkinje Mađarske koje su trenutno vodeće u grupi. 
Meč Srbije i Mađarske igra se u nedelju od 19.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.
Tabela grupe A:
1. Mađarska 9
2. Grčka 9
3. Rusija 9
4. Hrvatska 3
5. Slovačka 3
6. Srbija 0
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novi poraz vaterpolistkinja Srbije

Izvor: B92, 17.Jan.2020

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Slovačke sa 6:2, u četvrtom kolu grupe A Evropskog prvenstva...Ovaj poraz znači da će naše vaterpolistkinje sigurno ostati na poslednjoj poziciji, iako im je ostalo da odigraju još jedan meč, protiv lidera i domaćina Mađarske...Slovakinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.