Gol u poslednjoj sekundi, Srbija u polufinalu

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol u poslednjoj sekundi, Srbija u polufinalu

Futsaleri Srbije plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su savladali Ukrajinu sa 2:1, golom u poslednjoj sekundi meča. Polufinale u četvrtak, protivnik ili Rusija ili Azerbejdžan.

Reprezentacija Srbije je u polufinalu Evropskog prvenstva u futsalu, pošto je u dramatičnoj završnici savladala Ukrajinu sa 2:1. 

Odlučujući gol postigao je Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Simić, u poslednjoj sekundi utakmice, nakon čega je beogradska Arena proključala.
Srbija je povela posle minut i po igre golom Mladena Kocića nakon kombinacije posle kornera, da bi Ukrajina izjednačila u 24. preko Mikola Gricine, a trijumf domaćinu šampionata doneo je Simić posle centaršuta kapitena Marka Perića u poslednjoj sekundi utakmice.
Futsaleri Srbije će po prvi put u istoriji učestvovati u polufinalu Evropskog prvenstva, a protivnik će u četvrtak biti bolji iz duela između Rusije i Azerbejdžana.
Ovako je protekao meč:
20.15 - Kraj, Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva.
20.15 - GOOOOL! Kakav potez Miloša Simića, koji je postigao gol u, doslovce, poslednjoj sekundi meča!
19.37 - GOL! Ukrajinci stižu do izjednačenja, posle ubacivanja iz prekida, Gritsina pogađa mrežu.
19.30 - Počeo je drugi deo igre.
19.13 - Poluvreme u Areni, Srbija vodi protiv Ukrajine sa 1:0 
19.33 - GOL! Kocić je postigao pogodak, Srbija vodi od trećeg minuta!
19.30 - Počelo je prvo poluvreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija golom u poslednjoj sekundi do polufinala

Izvor: Beta, 08.Feb.2016

Futsal reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu savladala Ukrajinu sa 2:1, a junak trijumfa bio je Miloš Simić koji je postigao gol u poslednjoj sekundi meča. Srbija je povela posle minut i po igre golom Mladena Kocića nakon kombinacije posle...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.