Gde su mladi, tu je i šala - Atanasijević pecnuo Podraščanina! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde su mladi, tu je i šala - Atanasijević "pecnuo" Podraščanina! (foto)

Dobra atmosfera vlada među odbojkašima.

Srpski odbojkaši su dosta lako stigli do četvrtfinala Evropskog prvenstva koje se održava u Belgiji, tamo ih čeka Ukrajina.

Interesovanje za meč u Antverpenu nije tako veliko, to pokazuje i tvit reprezentativca "orlova" Marka Podraščanina koji je pozvao zainteresovane ljude da se jave kako bi dobili besplatne karte za meč.

Javio mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saigrač iz reprezentacije Aleksandar Atanasijević koji ga je "upozorio" da se skoncentriše na meč.

Podraščanin se nije dao, pa je stavio do znanja da on ovim potezom i misli na susret sa Ukrajincima.

Ako nekom trebaju karte za utorak nek' mi se javi 🤪 ( kažu biće prazna hala sa Ukr) Utakmica je u pola 9 u Antwerpenu 🇧🇪

Sportski pozdrav!

— Podrascanin Marko (@potke18) 22. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.