GEST VREDAN POMENA: Danci i Belgijanci prekinuli meč u čast Kristijana Eriksena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 18:22

GEST VREDAN POMENA: Danci i Belgijanci prekinuli meč u čast Kristijana Eriksena (VIDEO)

Nakon do poda.

Danas će u Kopenhagenu u okviru druge runde Evropskog prvenstva igraju Danska i Belgija. Meč na Parken stadionu prekinut je u 10. minutu u čast Kristijana Eriskena.

Deseti minut je izabran jer ga na leđima u reprezentaciji nosi Eriksen, a tokom prekida usledile su velike ovacije za tribina.

@thespursweb @SpursOfficial @1MickyHazard @ChrisEriksen8 We love you Christian. Beautiful scenes and massive respect to both Denmark and Belgium >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #DENBEL #ChristianEriksen #EURO2020 pic.twitter.com/U6kMnRfDK9

— Colin Smith (@colinsmithspurs) June 17, 2021

Podsetimo, u prvom poluvremenu utakmice između Danske i Finske, Kristijan Eriksen se srušio na teren zbog srčanog zastoja, usledila je opšta panika, ali je fudbaler uspeo da se izbori za život uz ekspresnu reakciju lekara.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.