Furija u finalu – rukometaši Španije brane evropski tron

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Furija" u finalu – rukometaši Španije brane evropski tron

Rukometaši Španije drugi su finalisti Evropskog prvenstva i za titulu prvaka će igrati protiv Hrvatske. Španci su opravdali ulogu favorita protiv Slovenije i pobedili u polufinalu rezultatom 34:32.
"Crvena furija" imaće priliku da odbrani titulu osvojenu u Hrvatskoj pre dve godine, baš protiv "vatrenih", koji su sa ivice ambisa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došli do šanse za istoriju i pobede nad Norveškom.

Španija je dozvolila Slovencima da povedu na počeku i pokažu zašto su ubedljivo najprijatnije iznenađenje ovodišnjeg šampionata.
Međutim, već nakon nekoliko minuta su uhvatili priključak, a u finišu prvog dela igre i stekli odlučujuću prednost.
Na petnaestominutnoj pauzi bilo je +5, što je u tom periodu bilo i najveće vođstvo, ali su "zmajčeki" u nastavku uspeli da se vrate.
Serijom golova su na minut do kraja smanjili na 33:32 i činilo se da bismo i u ovom meču mogli da gledamo produžetke.
Finale sa Hrvatskom na programu je u nedelju od 16.30.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ŠPANIJA TREĆI PUT ZAREDOM U FINALU: Crvena furija precrtala Sloveniju i protiv Hrvatske brani titulu

Izvor: Kurir, 24.Jan.2020

Rukometaši Španije plasirali su se večeras u finale Evropskog prvenstva, pošto su u polufinalu u Stokholmu pobedili Sloveniju sa 34:32 (20:15).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.